Acı, tatlı, mayhoş

Acı, tatlı, mayhoş

Günlük yemek ve yemek tarihi / kültürü programı

En yeni bölüm

Çin usulü soğuk et (01.09.2025)

Önceki bölümler

  • HİKAYE VE TARİFLERLE: Balın öyküsü 30.08.2025
  • Türkiye'nin balları 29.08.2025
  • Deli bala dikkat 28.08.2025
  • Slovenya'dan ballı dondurma 27.08.2025
  • Balın izinde Slovenya 26.08.2025
  • Karakovandan Dünyaya: Balın hikayesi 25.08.2025
  • HİKAYE VE TARİFLERLE: Mayhoş yaz elması 23.08.2025
  • Vişne & Yaz elması reçeli 🍒🍏 22.08.2025
  • Vişneli yaz elmalı crumble 21.08.2025
  • Yaz elması sadece ısırmalık değil! 20.08.2025
  • Yaz elmalı semizotu 19.08.2025
  • Mayhoş yaz elması 18.08.2025
  • HİKAYE VE TARİFLERLE: Acı biber 16.08.2025
  • Tatlıya acı ekleyin! 15.08.2025
  • Acılı bamya "Aside" notları 14.08.2025
  • Acı ama lezzetli acı! 13.08.2025
  • Acının yolculuğu! 12.08.2025
  • Hıçkıra hıçkıra acı yemek! 11.08.2025
  • HİKAYE VE TARİFLERLE: Taze fasulye 09.08.2025
  • Zeytinyağlı taze fasulye 08.08.2025

Diğer podcastler

Radyo Türkiye Uygulaması

Radyo Türkiye Uygulaması

Radio Türkiye'yi akıllı telefonunuza ücretsiz olarak yükleyin ve favori radyo istasyonlarınızı çevrimiçi olarak dinleyin.
Radyo Türkiye Uygulaması