Acı, tatlı, mayhoş

Acı, tatlı, mayhoş

Günlük yemek ve yemek tarihi / kültürü programı

En yeni bölüm

Ütüyle tost (22.10.2025)

Önceki bölümler

  • Yoldaki ünlü tostlar 21.10.2025
  • İyi tostun sırrı 20.10.2025
  • HİKAYE VE TARİFLERLE: Sarı baharatlar 18.10.2025
  • Acı,tatlı 17.10.2025
  • Kadife çiçeği baharatı 16.10.2025
  • Astarlı sütlaç tarifi 15.10.2025
  • Antep'ten aspir notları 14.10.2025
  • Safran yerine aspir 13.10.2025
  • HİKAYE VE TARİFLERLE: Safran 11.10.2025
  • Safranbolu usulü zerde 10.10.2025
  • Zerdeli pilav 09.10.2025
  • Safranlı risotto ve paella 08.10.2025
  • Safranlı tavuk - pilav 07.10.2025
  • En kıymetli baharat 06.10.2025
  • HİKAYE VE TARİFLERLE: Zereşk 04.10.2025
  • Zereşkli İran pilavı 03.10.2025
  • Zereşkli tarifler 02.10.2025
  • Zereşkli kara çorba 01.10.2025
  • Karamuk ve Zereşk 30.09.2025
  • Zereşk aklınızda olsun 29.09.2025

Diğer podcastler

Radyo Türkiye Uygulaması

Radyo Türkiye Uygulaması

Radio Türkiye'yi akıllı telefonunuza ücretsiz olarak yükleyin ve favori radyo istasyonlarınızı çevrimiçi olarak dinleyin.
Radyo Türkiye Uygulaması