
İyi Yemek
İyi yemek… Nedir, neden, biraz da nasıl…
Mehmet Gürs ile “İyi Yemek” podcast’i, yemek etrafında düşündürücü, kışkırtıcı, bütünsel yaklaşan, sorgulatan ve zaman zaman da gülümseten sohbetler içeriyor. Bu podcast serisi, yemeği, keşfetmeyi, doğayı, sağlığı, işin lezzet kadar sosyal, kültürel, politik ve ekonomik açılarını; yemeğin insana olduğu kadar dünyaya ve doğaya olan etkisini düşünenler için.
En yeni bölüm
24. Okulda Yemek (22.10.2023)
Önceki bölümler
- 23. Soru - Cevap 24.09.2023
- 22. Hastane Yemeği 10.09.2023
- 21. İyi Kahve 27.08.2023
- 20. İyi Tarım 13.08.2023
- 19. Yeni Başlangıçlar 30.07.2023
- 18. İyi Hayvancılık 16.07.2023
- 17. Deniz ile Savaş ve Barış 02.07.2023
- 16. Yaşamsal Etiğe Dayalı Tarım 18.06.2023
- 15. Gastronominin Ekonomisi 04.06.2023
- 14. Çoban Haritası 21.05.2023
- 13. Yemeğin İyileştirici Gücü 07.05.2023
- 12. Yediklerimiz Bize Ne Yapıyor? 06.02.2022
- 11. İklim Krizi ve Gıda 23.01.2022
- 10. Yemekle İlişkimiz 09.01.2022
- 9. Yemek ve Statü 26.12.2021
- 8. Lokantacılık 11.12.2021
- 7. Yaşamı Besle 27.11.2021
- 6. Kaliteli Hayat 14.11.2021
- 5. Lezzetli Yemek 31.10.2021
- 4. Açgözlülük, Hakkaniyet ve Denge… 16.10.2021