
Nathalie ile Tatlı Tuzlu Sohbetler
2 Asırlık Lezzet Hikayesi Beyaz Fırın'ın 5.Kuşak Temsilcisi Nathalie Stoyanof Suda, konukları ile sürdürülebilirlik, gastronomi, geçmişten günümüze İstanbul, iş hayatı, hayaller, gerçekler ve daha pek çok konuda Hayatın Tadı Tuzu üzerine keyifli sohbetler gerçekleştiriyor.
En yeni bölüm
Akan Abdula: Yapay zekanın replike edemediği tek şey, duygusal zeka. #31 (04.09.2025)
Önceki bölümler
- Berrin Bal Onur, Neşe Aksoy Biber: Türkiye peynirleri çok değerli. #30 17.10.2024
- Asude Alkaylı: Markalar ülkedeki her hareketten etkileniyorlar. #29 25.07.2024
- Begüm Başoğlu: Her alanda sadeleşmek zorunda değiliz. #28 13.06.2024
- Mert Karslıoğlu: Eskiden iklim krizi, buzulların eriyip kutup ayılarının evsiz kalmasıyla ilişkilendiriliyordu, bugün tüm insanlığı etkiliyor. #27 18.04.2024
- Ali Haydar Bozkurt: Nisanda Adana’da, portakal çiçekleri açtığında, tüm şehrin sokakları büyülü bir kokuyla dolar. #26 04.04.2024
- Ozanser Uğurlu: Bugün günümüzde pek çok insan disforinin içerisinde yaşıyor. #25 21.03.2024
- Selen Yorgun Tavit: Girişimcilik, kimsenin fark etmediği yoldan gitmektir. #24 07.03.2024
- Arzu ve Mehmet Girgin: Her şey “Dünyanın en iyi nar ekşisini yapacağız ve dünyaya tanıtacağız.” diyerek başladı. #23 22.02.2024
- Dr. Nuri Çelik: Sosyal medyadaki kusursuz görüntülerin karşımıza çıkardığı, acımasız bir estetik norm. #22 12.10.2023
- Dr. Feride Çelik: Türkiye olarak dijital sanatta dünyada çok iyi bir konumdayız. #21 26.09.2023
- Prof. Dr. Zeynep Tartan: Yeni 40 yaş, şimdi 70 yaş! Şimdiden kendine yapacağın küçük yatırımlarla 70 yaşında, 50 yaşının zindeliğine sahip olman çok mümkün. #20 07.09.2023
- Sahrap Soysal: Sanıyorum Anadolu Mutfağı ile ilgili en zengin arşiv bendedir. #19 06.07.2023
- Berna Öztınaz: Geleceğin meslekleri, artırılmış zekanın yapamayacağı şeyler olacak. #18 22.06.2023
- Gökmen Sözen: Göbeklitepe’de restoran yok, demek ki bizim çalışmamız lazım. #17 08.06.2023
- Öyle bir yer ki, orada kendin olursun! #16 25.05.2023
- Şansını tutkusuyla birleştirenler; PortakalBahcem Kurucusu Mete Apaydın ve Olympos Mountain Lodge kurucusu Mehmet Ali Börtücene #15 11.05.2023
- Bahar Eriş: Okul başarısı ve hayat başarısı 2 ayrı şey! #14 27.04.2023
- İlke Toptaş: “Evet, sanal ama etkisi gerçek bir evren!” #13 13.04.2023
- Günseli Özen: “İnovasyon, tüketicinin “öf be!” dediği yerde yapılmalı.” #12 05.01.2023
- Zafer Yenal: Eskiden havyar lükstü, bugün doğal beslenmek! #11 22.12.2022